fo-kep

ŐK MÁR BIZTOSAN FELLÉPNEK A KOMÁROMI NAPOKON

ŐK MÁR BIZTOSAN FELLÉPNEK A KOMÁROMI NAPOKON

 

Az április 26-a és május 3-a között megrendezésre kerülő 24. Komáromi Napokon a szokásoknak megfelelően lesznek sportversenyek, gyermekprogramok, kiállítások, visszatér az Erődnap és a Wake Up day. Vásárolgathatunk a kézműves vásárban, esténként pedig elkortyolgathatunk egy-két pohár bort a Borok utcájában.

 

Dél-Komáromban külön darabbal készül a Lovas Színház,  és a Magyarock Dalszínház! Idén sem marad el a motoros-találkozó, a kötélhúzás és Komárom-Komarno futóverseny!

 

A dél-komáromi JÓKAI LIGET egyik sztárja az R-Go lesz: Szikora biztos, hogy elképesztően jó bulit csap majd! Érkezik Csipa és aHooligans, hazánk egyik legnépszerűbb pop-rock csapata, de Charlie is fellép majd nálunk ezekben a napokban! Itt lesz az Ivan and the Parazol – fiatal srácok, pár éves zenekar, de az „öreg motorosok” is imádni fogják, mert valójában klasszikus, 70-es évekbeli rockzenét játszanak, amelyet vegyítenek a kortárs trendekkel. A Bëlga együttesnél viccesebb, egyénibb formációt nem sűrűn ismerünk. Nemrégiben az egész világon felhívták magukra  a figyelmet, hiszen „Szerelmes vagyok” című klasszikusuk 14 nyelven került fel a youtube-ra! A hiphop kedvelőinek játszik majd a Children of Distance!

 

Az már egészen biztos, hogy az észak-komáromi KLAPKA TÉREN  fergeteges swing-partit fog lenyomni Gájer Bálint a táncos kedvűeknek, aki egyik dalával bejutott A Dal 2015 című televíziós műsor döntőjébe is. Valószínűleg az fm groove-val fellépő Pély Barnát(a United frontembere) sem kell félteni attól, hogy ne tudna jó hangulatot teremteni!  Hien inkább a fiatalabbak körében ismert, koncertje érdekessége lesz, hogy popslágerek mellett autentikus magyar népdalokat is énekel majd. Az Anima Sound System más stílus, más közönség: kétségkívül ők hazánk egyik  legismertebb elektronikus popzenekara. A Puding pani Elvisovej (PPE) népszerű a szlovákok körében – itt az ideje, hogy a magyar közönség is megismerje őket! Kassai csapat, stílusuk hasonlít az Anima Sound System-ére. Viccesek, szórakoztatók, alternatívak!

 

A fellépők listája még korántsem végleges!  Kövessék a Komáromi Napok hivatalos facebook oldalát  ( https://www.fb.com/KomNapok.KNdni ) és értesüljenek első kézből a programokról, melyeket fokozatosan hozunk nyilvánosságra!

 

gájer-bálint Children-of-Distance belga_press_02 anima_sound_system r-go pely-barna ivan-and-the-parazols hien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>